1 jun 2012

Sortida a Can Barça


El passat diumenge els equips minis del CB Vic van assistir al partit de playoff de semifinal que enfronta el Regal FC Barcelona i el València Basket.


Aquesta sortida consistia, a part de veure el fantàstic partit de dos dels millors equips de la lliga Endesa, en l’estada a peu de pista per veure l’escalfament i una foto amb els membres de la plantilla del Regal Barça. A més durant el partit es van repartir regals a tot el públic i a la mitja part dos membres de cada equip van baixar a pista per participar en una joc d’allò més divertit.
Al final les nostres jugadores van poder aconseguir autògrafs d’alguns jugadors com Joan Carles Navarro, Erazem Lorbek, Marcelinho Huertas, Boniface Ndong i el tècnic Xavi Pascual.


Jornada molt positiva i diferent per tal d’anar tancant aquesta fantàstica temporada que hem pogut gaudir al costat d’aquestes magnífiques jugadores. Des de Vic donem les gràcies tant a la gent de can Barça pel tracte donat com també amb en Toni Muñoz per les gestions i fer possible aquesta sortida.


No hay comentarios:

Publicar un comentario