CB Vic1 vs Joventut BBC A

C.B Vic1-Universitat de Vic  32
Joventut BBC A  80

Parcials: (6-8), (1-10), (3-12), (4-11), (4-10), (4-6), (6-10) i (4-13).

Últim partit de la temporada i de l’etapa mini de la majoria de les jugadores del mini 1. La visita del Joventut BBC A seria el darrer rival que visitaria la capital d’Osona aquest passat dissabte.

Partit difícil per les nostres. El primer quart va ser igualat mostrant un bon joc per part dels dos equips. Ja a partir d’aquí les rivals marcarien i agafarien el “tempo” de partit. Final de la primera part i el marcador reflectia 14-41.

Ja en la segona meitat i tot i que l’equip rival s’anava distanciant, les vigatanes van millorar amb actitud dins la pista. El treball es va fer evident en quan a joc tot i que no es reflectia en l’acte. El partit va finalitzar amb un 32-80 a favor de les badalonines.

Partit complicat però bon treball i actitud de les nostres. Cal recordar que la categoria adquirida aquesta segona volta ha estat molt exigent i en global estem molt i molt contents del rendiment i la trajectòria de les vigatanes. Ara acabat el campionat cal seguir treballant fins l’últim dia per tal de seguir endavant i esta el màxim de preparades per la següent temporada.