1 jun 2012

Celebració final de temporada


Havent acabat la temporada i estan molt i molt contents i satisfets amb els avanços de les jugadores i també de tot el grup humà, era l’hora de celebrar com s’ho mereixia l’ocasió.

Després de l’acabament dels dos últims partits, tant del mini1 com del mini2, la celebració ja va començar a peu de pista. Una foto conjunta amb els dos equips femenins i també una mica de festa dins el vestuari amb globus d’aigua i la típica dutxa final encetaven la gran celebració que ens esperava.

Ja fora del pavelló de l’Ausoneta, es va realitzar un dinar conjunt a Espinelves on els dos equips van gaudir d’una bona estona.

Agraïm a totes les jugadores per les ganes de treballar, a tots els pares i mares per estar sempre al costat dels equips, les dues mares delegades que ens han ajudat i ens han fet la feina molt més fàcil, a la família Vivet per proporcionar imatges i vídeos fent que el nostre blog estigui replet de material i a tothom que ha estat al nostre costat al llarg d’aquest 10 mesos (entrenadors, coordinador, conserges...).

La cosa no acaba aquí sinó que aquest és el principi d’un camí llarg que de ben segur ens anirem retrobant al llarg del temps. Gràcies a tots i a reveure! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario