30 may 2012

Vedruna-CB Vic1


Vedruna Gràcia Verd 91
C.B Vic1-Universitat de Vic 54

Parcials: (6-11), (6-12), (9-0), (10-5), (14-6), (16-4), (15-12) i (15-4). 

El passat dissabte el mini femení 1 visitava el Vedruna Gràcia Verd on el matx es disputaria a  l’escola Thau de Barcelona, pista no habitual de l’equip barceloní.


El partit va començar d’allò més bé per les visitants ja que en els dos primer períodes serien clars per elles mostrant un molt bon nivell de joc. A partir d’aquest però la cosa canviaria, un enduriment del joc de les rivals, a vegades al límit del reglament, van fer que aquestes es posessin en partit. Mitja part i 31-28. 

En la segona meitat més del mateix. L’equip visitant cada vegada més es distanciava en el marcador. Final del partit i un clar 91-54 per les visitants.


Partit difícil per les nostres on la pista exterior no va ajudar gaire. Tot i així no estem gaire contents de l’actitud de les jugadores ja que en certs moments de partit, algunes d’elles, ja havien abaixat els braços i estaven pendents d’altres facetes del partit que no era el joc en si. Esperem que aquest sigui un partit anecdòtic ja que el treball realitzat en aquesta temporada es d’allò més bo i cal que segueixi així.

No hay comentarios:

Publicar un comentario